Veřejná zakázka: Kanál Krhovice - Hevlín, Náhon N1 - zvýšení vzdouvacího objektu za ČS 5

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 37455
Systémové číslo: P22V00000255
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2023-011727
Datum zahájení: 29.03.2022
Nabídku podat do: 20.04.2022 10:00
Registr smluv: přejít na smlouvu

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Kanál Krhovice - Hevlín, Náhon N1 - zvýšení vzdouvacího objektu za ČS 5
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění je provedení opatření spočívající v kompletní rekonstrukci vzdouvacího objektu za ČS 5 Hevlín - km 18,935 náhonu N1 na závlahovém kanálu (HZZ) Kanál Krhovice - Hevlín. Jedná se o stávajícího vzdouvací zařízení a obslužnou lávku u čerpací stanice ČS 5 Hevlín na náhonu N1 závlahového kanálu Krhovice-Hevlín v km 18,935. Vzdouvací objekt tvoří dva původní betonové bloky (stěny) s nízkou hradící stěnou uprostřed bez ovládacího mechanismu. Tento objekt slouží k akumulaci závlahových vod v kanálu od ČS 5 až ke stavidlu u ČS 4 v době, kdy není náhon N1 doplňován vodou z kanálu Krhovice - Hevlín. Výška vzdutí stávajícího objektu nepostačuje pokrýt požadovanou potřebu závlahové vody. Beton objektu je zkorodovaný, stejně jako hradicí deska a při zahrazení korytem protéká kolem hradítka nezanedbatelné množství vody. Další voda uniká z kanálu četnými trhlinami v betonové konstrukci koryta kolem vzdouvacího objektu. Rekonstrukce a obnova bude zahrnovat demolici stávajícího vzdouvacího objektu a obslužné lávky, vybudování nového vzdouvací objektu se stavidlem ovládaným manuálně nebo inovativním způsobem pomocí aku vrtačky po připojení na zabudovaný adaptér, vybudování betonové obslužné lávky, úpravu betonového koryta kolem vzdouvacího objektu krycí vrstvou z vláknobetonu, vše dle vypracované projektové dokumentace ze září 2020 a bude realizována pomocí nových technologií a materiálů se zaměřením na efektivnější akumulaci vody v náhonu N1 a následné její využití v době, kdy není náhon N1 doplňován vodou z Kanálu Krhovice – Hevlín.
Součástí realizace stavebních prací dále je i prodej kovového materiálu vzniklého v rámci provádění stavebních prací. Předpokládaná hmotnost kovového materiálu byla zadavatelem odhadnuta na 500 kg, tato hmotnost bude upřesněna zvážením kovového materiálu, doložena vážním dokladem a odsouhlasena pracovníkem SPÚ, odboru vodohospodářských staveb. Na prodej kovového materiálu bude posléze uzavřena samostatná kupní smlouva, která je přílohou zadávací dokumentace
Předpokládaná minimální cena pro odprodej kovového materiálu: 5,00 Kč/1 kg
Dodavatel cenu v Kč doplní do Přílohy č. 1 krycího listu bodu V.
Zadavatel stanovuje minimální cenu pro odprodej kovového materiálu a určuje tak částku ve výši 5,00 Kč / 1 kg jako minimální částku, kterou je dodavatel oprávněn nabídnout. Nedosažení stanovené minimální částky znamená nedodržení zadávacích podmínek, příslušný dodavatel bude vyloučen ze zadávacího řízení.
Práce budou provedeny na stavbě vodního díla – hlavního závlahového zařízení (HZZ) v majetku státu a příslušnosti hospodařit SPÚ a budou realizovány v rámci dotačního programu MZe 129 310 "Podpora konkurenceschopnosti agropotravinářského komplexu - závlahy - II. etapa", podprogramu 129 313 „Podpora optimalizace závlahových sítí ve správě Státního pozemkového úřadu“.
Zadavatel si vyhrazuje právo v případě neobdržení dotace zrušit zadávací řízení.
Podrobné informace o předmětu veřejné zakázky, zadávacích podmínkách včetně požadavků na prokázání splnění kvalifikace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: zjednodušené podlimitní řízení
  • Režim veřejné zakázky: podlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 900 049 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Státní pozemkový úřad
  • IČO: 01312774
  • Poštovní adresa:
    Husinecká 1024/11a
    13000 Praha
  • Název oddělení: Úsek ústředního ředitele
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2017-009356

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.spucr.cz)

Kontakt

Odpovědné veřejné zadávání

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky