Veřejná zakázka: Část 1 – PD na realizaci polních cest v k.ú Lupenice a k.ú. Doudleby nad Orlicí

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 32018
Jedná se o část veřejné zakázky: PD - Polní cesty Lupenice, Doudleby, Vamberk
Registr smluv: přejít na smlouvu

Název a popis předmětu

  • Název: Část 1 – PD na realizaci polních cest v k.ú Lupenice a k.ú. Doudleby nad Orlicí

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je zajištění vypracování projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení (DSP) a pro provádění stavby (DPS) společně s provedením podrobného geotechnického průzkumu v rozsahu nezbytném pro realizaci níže uvedených staveb. Předmětem plnění bude také autorský dozor projektanta.

Popis stavby: Stavba bude spočívat v realizaci třech na sebe navazujících polních cestách. C5, C15 v k.ú. Lupenice a C17 v k.ú. Doudleby nad Orlicí. Součástí realizace bude také úprava svodného příkopu č.5 na parcele 3247 u cesty C17.
Cesty C5 a C17 se plánují v kategorii P4,5/30 a jejich délka je 1683 m. Povrch je navržen asfaltobetonový. Součástí řešení bude i odvodnění, výhybny a sjezdy na pole. Na trase cesty dochází k souběhu se sdělovacím vedením, ke křížení s VTL plynovodem a elektrickým vedením velmi vysokého napětí.
Polní cesta C15 je nově navržená doplňková cesta. Délka cesty je 733 m, navrhuje se zatravněný kryt, s podkladovou drenážní vrstvou štěrkodrti, šířka koruny 3,5 m.


Předpokládaná hodnota

  • 320 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Rychnov nad Kněžnou

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky