Smlouva: Projekty na realizaci plánu společných zařízení (polních cest) navržených v rámci KoPÚ Sovenice, KoPÚ Seletice a KoPÚ Doubravany

Informace o smlouvě

stav E-ZAK Zveřejněno
Smlouva je veřejně přístupná.

DBID: 2467
Datum uzavření smlouvy: 25.05.2017
Rámcová dohoda: Ne
Vícestranná smlouva: Ne
Anonymizace metadat: Ne
Zadavatel je: plátce
Cena v Kč bez DPH: 1 608 580,00
Cena v Kč vč. DPH: 1 946 382,00

Název (předmět)

Projekty na realizaci plánu společných zařízení (polních cest) navržených v rámci KoPÚ Sovenice, KoPÚ Seletice a KoPÚ Doubravany

Stručný popis

Předmětem plnění je zpracování projektových dokumentací polních cest a dalších opatření, které budou sloužit jako příloha k žádosti o dotace na projekty Programu rozvoje venkova na období 2014-2020. Projektová dokumentace se bude skládat ze samostatných projektových dokumentací na jednotlivé cesty a opatření. Další dílčí členění dokumentace bude rozdělení na samostatné stavební objekty.
Předmětem plnění bude zajištění geodetického zaměření stávajícího stavu v takovém rozsahu, které umožní bezproblémový návrh jednotlivých polních cest. Součástí výškopisu a polohopisu bude také zakreslení pozemkové mapy pro určení zásahu do jednotlivých pozemků.
Pro návrh stavby bude nutné zajistit průběhy stávajících inženýrských sítí a na základě polohy těchto sítí zajistit jejich ochranu nebo nutné přeložení do vhodnější polohy.
Pro zdárný návrh polních cest bude proveden inženýrskogeologický průzkum, který umožní optimalizaci návrhu jednotlivých konstrukčních souvrství polních cest. Předběžná šířka hlavních polních cest bude 3,5 m. Předpokládaná šířka jízdního pruhu vedlejších polních cest bude 3,0 m. Na polních cestách budou navrženy výhybny nebo jiná místa pro možnosti míjení vozidel a zemědělské techniky.
Celková délka polních cest je cca 10 950 m. Rozsah polních cest je součástí přílohy této zadávací dokumentace v samostatné grafické části.

Zadavatel

  • Úřední název: Státní pozemkový úřad
  • IČO: 01312774
  • Poštovní adresa:
    Husinecká 1024/11a
    13000 Praha
  • Název oddělení: Úsek ústředního ředitele
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2017-009356

Veřejné dokumenty

Účastníci smlouvy

Dodatky smlouvy