Smlouva: Projektová dokumentace na rekonstrukci polní cesty C7, novostavbu propustku a novostavbu příkopu SP3, rekonstrukci příkopu OP3, novostavbu příkopu OP2 v k.ú. Kotopeky

Informace o smlouvě

stav E-ZAK Zveřejněno
Smlouva je veřejně přístupná.

DBID: 2147
Datum uzavření smlouvy: 20.04.2017
Rámcová dohoda: Ne
Vícestranná smlouva: Ne
Anonymizace metadat: Ne
Zadavatel je: plátce
Cena v Kč bez DPH: 326 000,00
Cena v Kč vč. DPH: 394 460,00

Název (předmět)

Projektová dokumentace na rekonstrukci polní cesty C7, novostavbu propustku a novostavbu příkopu SP3, rekonstrukci příkopu OP3, novostavbu příkopu OP2 v k.ú. Kotopeky

Stručný popis

Účelem této veřejné zakázky je zajištění vypracování projektové dokumentace pro stavební povolení a provádění staveb na rekonstrukci polní cesty C7, novostavbu propustku a novostavbu příkopu SP3, rekonstrukci příkopu OP3, novostavbu příkopu OP2 v k.ú. Kotopeky v rámci realizace prvků plánu společných zařízení po dokončených komplexních pozemkových úpravách v k.ú. Kotopeky.
Charakteristika navrhované polní cesty C7:

Plánem společných zařízení je navržena rekonstrukce vedlejší polní cesty C7 a novostavba příkopu SP3. Horní část příkopu SP3 (km cesty 0,0 – 0,27) je zaústěna do stávající strouhy, která je navržena k rekonstrukci (OP3). Místo napojení příkopu SP3 na OP3 bude opevněno. Spodní část příkopu SP3 (km 0,27 – 0,38) je zaústěna do stávající strouhy ležící v intravilánu obce (mimo obvod KoPÚ). V místě křížení s kabely dojde k jejich přeložení, které bude upřesněno v realizačním projektu. Příkop je navržen lichoběžníkového tvaru: sklon svahů 1:1,5, šíře ve dně 0,4 m a hloubce 0,4 m. Na cestě je navržena jedna výhybna (V4, km 0,22).

Ve staničení cca 0,27 km polní cesty C7 bude na základě požadavku obce realizováno navržení propustku odpovídajících parametrů. Tímto propustkem bude svedena voda z pozemků ležících vlevo od polní cesty do příkopu OP3. V této souvislosti bude nutná spolupráce projektanta s projektantem obce, který bude řešit zalesnění parcely 927.

Charakteristika navrhovaného odvodňovacího příkopu OP3:

Rekonstrukce stávajícího odvodňovacího příkopu. Příkop je zaústěn do stávající kanalizace. Příkop je navržen lichoběžníkového tvaru: sklon svahů 1:1,5, šíře ve dně 0,5 m a hloubce 0,4 m. Do příkopu bude zaústěna část odtoku z SP3.

Charakteristika navrhovaného odvodňovacího příkopu OP2:

Novostavba odvodňovacího příkopu. Příkop je navržen lichoběžníkového tvaru, sklon svahů 1:1,5, šíře ve dně 0,4 m a hloubce 0,4 m. Příkop je navržen tak, aby nedocházelo ke křížení a k zásahu do ochranného pásma sloupu elektrického vedení. Příkop kříží sdělovací kabel, který bude dle potřeby přeložen (bude upřesněno v realizačním projektu). Příkop je zaústěn do Červeného potoka v lesním komplexu. Při realizaci protierozního příkopu je nutné vybudovat propustek P13 (viz aktualizace PSZ).

Projektová dokumentace bude zpracována tak, že stavební objekty budou rozděleny v souladu s číselnými kódy způsobilých výdajů danými podmínkami pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova na období 2014-2020 – přesná specifikace členění na stavební objekty bude upřesněna s vybraným uchazečem před podpisem smlouvy o dílo.

Zadavatel

  • Úřední název: Státní pozemkový úřad
  • IČO: 01312774
  • Poštovní adresa:
    Husinecká 1024/11a
    13000 Praha
  • Název oddělení: KPÚ pro Středočeský kraj a hl. m. Praha
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2017-009356

Veřejné dokumenty

Účastníci smlouvy

Dodatky smlouvy