Smlouva: Technický dozor stavebníka - rekonstrukce polní cesty C1A, interakční prvek IP5 a rekonstrukce polní cesty C1B v k.ú. Žebrák

Informace o smlouvě

stav E-ZAK Zveřejněno
Smlouva je veřejně přístupná.

DBID: 2142
Datum uzavření smlouvy: 20.04.2017
Rámcová dohoda: Ne
Vícestranná smlouva: Ne
Anonymizace metadat: Ne
Zadavatel je: plátce
Cena v Kč bez DPH: 69 000,00
Cena v Kč vč. DPH: 83 490,00

Název (předmět)

Technický dozor stavebníka - rekonstrukce polní cesty C1A, interakční prvek IP5 a rekonstrukce polní cesty C1B v k.ú. Žebrák

Stručný popis

Záměrem veřejné zakázky je:
zajištění výkonu služeb – technického dozoru stavebníka – při provádění stavebních prací „Rekonstrukce polní cesty C1A, interakční prvek IP5 a rekonstrukce polní cesty C1B v k.ú. Žebrák“. Jedná se o realizaci prvků společných zařízení po dokončených komplexních pozemkových úpravách. Výkon služeb bude vykonáván od předání staveniště zhotoviteli stavby až do vydání kolaudačního rozhodnutí.
Rekonstruovaná polní cesta VPC C1A (982m) je navržena jako vedlejší polní cesta jednopruhová v kategorii P4.0/30 - šíře vozovky je 3,0m s krajnicí o šíři 0.5m po obou stranách . Povrch komunikace bude provedený z hrubého drceného kameniva, do kterého bude zavibrované výplňové kamenivo (např.lomová výsivka).
Interakční prvek IP5 - výsadba zeleně bude navržena liniově v přerušovaném izolačním pásu. Navržená zeleň bude sestávat z listnatých, středně vysokých ovocných stromů (vysokokmen), tvořících horní patro. Spodní patro budou tvořit vzrůstné odolné keře ozdobné květy a plody. Plochy dotčené výstavbou budou vyčištěny, urovnány a osety vhodnou luční travní směsí, ostatní plochy budou rovněž vyčištěny a dosety.
Rekonstruovaná polní cesta VPC C1B je navržena jako vedlejší polní cesta jednopruhová v kategorii P4.0/30 - šíře vozovky je 3,0m , dvakrát krajnice o šíři 0.5m . Povrch komunikace bude provedený z hrubého drceného kameniva, do kterého bude zavibrované výplňové kamenivo (např.lomová výsivka).
Cesty C1A a C1B na sebe navazují.

Zadavatel

  • Úřední název: Státní pozemkový úřad
  • IČO: 01312774
  • Poštovní adresa:
    Husinecká 1024/11a
    13000 Praha
  • Název oddělení: KPÚ pro Středočeský kraj a hl. m. Praha
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2017-009356

Veřejné dokumenty

Účastníci smlouvy

Dodatky smlouvy