Smlouva: SMLOUVA O DÍLO o provedení akce realizované v rámci programu 129310 na stavbě HZZKanál Krhovice - Hevlín - rekonstrukce stavidel

Informace o smlouvě

stav E-ZAK Zveřejněno
Smlouva je veřejně přístupná.

DBID: 15843
Datum uzavření smlouvy: 15.12.2021
Rámcová dohoda: Ne
Vícestranná smlouva: Ne
Anonymizace metadat: Ne
Zadavatel je: plátce
Cena v Kč bez DPH: 1 485 000,00
Cena v Kč vč. DPH: 1 796 850,00
Zadávací řízení: Kanál Krhovice - Hevlín - rekonstrukce stavidel

Název (předmět)

SMLOUVA O DÍLO o provedení akce realizované v rámci programu 129310 na stavbě HZZKanál Krhovice - Hevlín - rekonstrukce stavidel

Schválil / podepsal

ústředí-VZ

Stručný popis

Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na dodávky je výroba a předmontáž nových stavidel a dále kompletní rekonstrukce technologie na celkem třech stavidlových objektech se zdvojenými stavidly na závlahovém kanálu (HZZ) Krhovice - Hevlín. Dva objekty jsou situované u cestních mostků ve staničení km 9,940 (k.ú. Hrádek u Znojma) a 12,740 (k.ú. Dyjákovice) a jeden objekt je součástí železobetonové lávky v km 11,033 (k.ú. Dyjákovice).
Předpokládá se častá manipulace se stavidly v souvislosti s akumulací a dodávkou vody pro provoz závlahových čerpacích stanic. Stavidla vytvoří kaskádu vzdutí hladin v opevněném profilu závlahového kanálu a umožní tak využít zachycenou rezervu vody pro závlahový provoz v období omezeného odběru vody z řeky Dyje. Do kanálu je nátok vody regulován na odběrném objektu situovaném ve staničení závlahového kanálu km 0,000 na jezu v Krhovicích na VT Dyje, návrhová kapacita koryta závlahového kanálu je až 5,3 m3/s, obvyklý průtok v tomto úseku kanálu však nyní nedosahuje ani poloviny této hodnoty. Práce budou provedeny dle zjednodušené projektové dokumentace.
Rekonstrukce stavidel bude zahrnovat zhotovení technické a výrobní dokumentace, výrobu, předmontáž (na dílně zhotovitele), demontáž a likvidaci stávajícího zařízení stavidel, přípravné stavební práce na stavební konstrukci, osazení, kotvení a betonáž stavidlových rámů, kompletní montáž zbývajícího zařízení, dopravu zařízení a souvisejícího materiálu na místo instalace, manipulaci s břemeny při instalaci a zajištění manipulační techniky, uvedení zařízení do provozu, zaškolení obsluhy a zpracování a předání technické dokumentace dodávky. Práce budou provedeny na dvou objektech stavby vodního díla – hlavního závlahového zařízení (HZZ), k zajištění provozuschopnosti a obnovení funkčnosti HZZ v majetku státu a příslušnosti hospodařit SPÚ.
Podrobnou definici předmětu veřejné zakázky a technické podmínky stanovuje:
– Původní výkresová dokumentace mostních objektů a lávky s instalovanými stavidly.
– Fotodokumentace stávajících stavidel.
– Dotčené pozemky p.č. KN 6189, 6478, v k.ú. Dyjákovice a p.č. KN 2332 v k.ú. Hrádek u Znojma:
– mostní objekt na p. č. 6478 a železobetonová lávka na p. č. 6189, vodní plocha, koryto vodního toku umělé v k.ú. Dyjákovice, oba pozemky jsou zapsány na LV č. 10002 v majetku Česká republika – Státní pozemkový úřad, Husinecká 1024/11a, Žižkov, 13000 Praha 3.
– mostní objekt na p. č. 2332, vodní plocha, koryto vodního toku umělé v k.ú. Hrádek u Znojma, pozemek je zapsán na LV č. 10002 v majetku Česká republika – Státní pozemkový úřad, Husinecká 1024/11a, Žižkov, 13000 Praha 3.

Podrobný popis předmětu veřejné zakázky, včetně stanovení rozsahu požadovaných služeb je uveden v návrhu smlouvy, který je nedílnou součástí této zadávací dokumentace jako Příloha č. 3.
Součástí zadání je i prodej kovového materiálu vzniklého v rámci provádění prací. Předpokládaná hmotnost kovového materiálu byla odhadnuta na 1000 kg, tato hmotnost bude upřesněna zvážením kovového materiálu, doložena vážním dokladem a odsouhlasena pracovníkem SPÚ, odboru vodohospodářských staveb. Na prodej kovového materiálu bude uzavřena samostatná kupní smlouva, která je přílohou zadávací dokumentace.
Předpokládaná minimální cena pro odprodej kovového materiálu: 5,20 Kč/1 kg.
Dodavatel cenu v Kč doplní do Přílohy č. 1 krycího listu bodu V.
Zadavatel stanovuje minimální cenu pro odprodej kovového materiálu a určuje tak částku ve výši 5,20 Kč / 1 kg jako minimální částku, kterou je dodavatel oprávněn nabídnout. Nedosažení stanovené minimální částky znamená nedodržení zadávacích podmínek, příslušný dodavatel bude vyloučen.
Práce budou realizovány v rámci dotačního programu MZe 129 310 "Podpora konkurenceschopnosti agropotravinářského komplexu - závlahy - II. etapa", podprogramu 129 313 „Podpora optimalizace závlahových sítí ve správě Státního pozemkového úřadu“.
Zadavatel si vyhrazuje právo v případě neobdržení dotace zrušit zadávací řízení.

Zadavatel

  • Úřední název: Státní pozemkový úřad
  • IČO: 01312774
  • Poštovní adresa:
    Husinecká 1024/11a
    13000 Praha
  • Název oddělení: Úsek ústředního ředitele
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2017-009356

Veřejné dokumenty

Účastníci smlouvy

Dodatky smlouvy