Smlouva: Smlouva o dílo o vypracování pasportu včetně geodetického zaměření a vypracování realizační projektové dokumentace a výkonu služeb autorského dozoru "B-B-V 1. stavba – Výtlačné potrubí – PD"

Informace o smlouvě

stav E-ZAK Zveřejněno
Smlouva je veřejně přístupná.

DBID: 14340
Evidenční číslo: 0135-D1-20-206
Datum uzavření smlouvy: 25.06.2021
Rámcová dohoda: Ne
Vícestranná smlouva: Ne
Anonymizace metadat: Ne
Zadavatel je: plátce
Cena v Kč bez DPH: 347 000,00
Cena v Kč vč. DPH: 419 870,00
Zadávací řízení: B-B-V 1. stavba – Výtlačné potrubí – PD

Název (předmět)

Smlouva o dílo o vypracování pasportu včetně geodetického zaměření a vypracování realizační projektové dokumentace a výkonu služeb autorského dozoru "B-B-V 1. stavba – Výtlačné potrubí – PD"

Schválil / podepsal

Ústředí-VZ

Stručný popis

Předmětem plnění je vypracování pasportu výtlačného potrubí včetně geodetického zaměření. Na základě provedeného průzkumu, analýzy a pasportu výtlačného potrubí budou navrženy možné způsoby sanace potrubí. Součástí prací bude výměna či sanace (dle stavu potrubí) čtyř přívodních potrubí z podávací čerpací stanice napojujících se na společný výtlak a zbudování šachty, ve které bude realizováno napojení na sanované výtlačné potrubí. Tímto způsobem bude napojení 4 potrubí na společný výtlak přístupné v šachtě pro pozdější kontroly či opravy. Předložené návrhy budou konzultovány se zadavatelem. Po konzultaci a výběru způsobu provedení sanace bude následně zpracována realizační projektová dokumentace. Práce budou provedeny na jednom objektu stavby vodního díla – hlavního závlahového zařízení (HZZ), k zajištění provozuschopnosti a obnovení funkčnosti HZZ v majetku státu a příslušnosti hospodařit SPÚ.
Součástí zadání vypracování projektové dokumentace je také provádění autorského dozoru, který bude prováděn formou kontrolní činnosti projektanta.

Zadavatel

  • Úřední název: Státní pozemkový úřad
  • IČO: 01312774
  • Poštovní adresa:
    Husinecká 1024/11a
    13000 Praha
  • Název oddělení: Úsek ústředního ředitele
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2017-009356

Veřejné dokumenty

Účastníci smlouvy

Dodatky smlouvy