Smlouva: Dohoda o vypořádání - Studie proveditelnosti - Rozšíření kapacity KPÚ pro Královéhradecký kraj

Informace o smlouvě

stav E-ZAK Zveřejněno
Smlouva je veřejně přístupná.

DBID: 11136
Datum uzavření smlouvy: 07.05.2020
Rámcová dohoda: Ne
Vícestranná smlouva: Ne
Anonymizace metadat: Ne
Zadavatel je: plátce
Cena v Kč bez DPH: 69 000,00
Cena v Kč vč. DPH: 83 490,00

Název (předmět)

Dohoda o vypořádání - Studie proveditelnosti - Rozšíření kapacity KPÚ pro Královéhradecký kraj

Schválil / podepsal

HK-VZ

Stručný popis

Předmětem plnění této veřejné zakázky je zpracování dokumentace s názvem „Studie proveditelnosti – rozšíření kapacity KPÚ pro Královéhradecký kraj“ (dále jen „Studie“).
Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Královéhradecký kraj sídlí na adrese: Kydlinovská 245, 503 01 Hradec Králové.
Cílem Studie je zajistit podklady pro maximálně hospodárné, účelné a efektivní využití prostoru a následných stavebních prací. Studie bude počítat s variantou přístavby nad stávající objekt garáží a s variantou přístavby k administrativní budově.
V současné době je kapacita krajského pracoviště naplněna. V administrativní budově pracuje celkem 36 pracovníků (25 žen a 11 mužů). Záměrem této studie je rozšíření stávající kapacity budovy o cca 15 míst (plánované rozšíření o 8 žen a o 7 mužů), včetně technického, administrativního a hygienického zázemí. Takto nově vytvořené prostory budou sloužit pro potřeby pracovníků Pobočky Hradec Králové, kteří nyní sídlí v jiné budově.
V administrativní budově se nachází systém regulovaného topení a klimatizační systém. Při zpracování Studie je nutné počítat s napojením přístavby na tyto systémy. V nejbližších týdne dojde k v administrativní budově ke stavebním úpravám sociálního zařízení v 1. a 2. NP, při kterém dojde ke změně dispozic a počtu toalet. S touto změnou bude nutné při zpracování Studie počítat v souvislosti s hygienickými normami.
Při zpracování Studie je nutné vzít v úvahu veškeré právní normy, vyhlášky a nařízení, které souvisí s budoucí stavbou. Je nutné zabezpečit např. hygienické podmínky, podmínky požární ochrany atd. Zároveň je nutné obě budovy (administrativní budovy i objekt garáží) posoudit z hlediska statiky budovy a jejich možností.

Zadavatel

  • Úřední název: Státní pozemkový úřad
  • IČO: 01312774
  • Poštovní adresa:
    Husinecká 1024/11a
    13000 Praha
  • Název oddělení: KPÚ pro Královéhradecký kraj
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2017-009356

Veřejné dokumenty

Přehled veřejných dokumentů

Název Popis Jméno souboru Velikost
Smlouva, její změny a dodatky
Dohoda o vypořádání závazků Dohoda o vypořádání závazků a Objednávka Dokument PDF Dohoda_a.pdf 913.36 KB

Účastníci smlouvy

Dodatky smlouvy