Smlouva: Smlouva o dílo na VZ: Zajištění pravidelného servisu a údržby systémů EPS, PZTS a MR

Informace o smlouvě

stav E-ZAK Zveřejněno
Smlouva je veřejně přístupná.

DBID: 10186
Datum uzavření smlouvy: 29.10.2019
Rámcová dohoda: Ne
Vícestranná smlouva: Ne
Anonymizace metadat: Ne
Zadavatel je: plátce
Cena v Kč bez DPH: 499 900,00
Cena v Kč vč. DPH: 604 879,00
Zadávací řízení: Zajištění pravidelného servisu a údržby systémů EPS, PZTS a MR

Název (předmět)

Smlouva o dílo na VZ: Zajištění pravidelného servisu a údržby systémů EPS, PZTS a MR

Schválil / podepsal

ústředí-VZ

Stručný popis

Předmětem je komplexní servis, který spočívá v provádění pravidelných kontrol, revizí a případných oprav zařízení EPS, PZTS, MR a SDCO2 v objektu Státního pozemkového úřadu. Podrobná specifikace předmětu je stanovena v Příloze č. 4 výzvy. Specifikace servisních činností, jejich četnost na jednotlivých zařízeních, odstranění závad, havárií apod. je blíže uvedeno v Příloze č. 1 smlouvy. Podrobná specifikace zařízení je uvedena v Příloze č. 2 smlouvy.
Dále je předmětem zajištění komplexního servisu, údržby a oprav všech zařízení systému EPS, PZTS, MR, detekce CO a analogových vrátníků pro potřeby SPÚ (podrobně viz popis činností v příloze č. 3 – ceník prací). Tím se rozumí především zajištění pravidelného a pohotovostního servisu, údržby a oprav systému za účelem jeho udržování v řádném technickém stavu, bezpečnosti a provozuschopnosti. Pravidelný servis bude prováděn u každého zařízení 2x za rok (1x roční revize, 1x půlroční zkouška).
Realizace bude probíhat za provozu pracoviště zadavatele. Součástí servisní činnosti je i nepřetržité odstraňování běžných provozních poruch, oprav spojených s výměnou dílů a spotřebního materiálu a odstraňování závad vyplývajících z provedené pravidelné kontroly.
Zavedené zkratky mají tento význam: „EPS“ = Elektrická požární signalizace, „PZTS“ = poplachová zabezpečovací a tísňová signalizace, „MR“ = místní rozhlas, „SDCO2“ = systém detekce CO2.

Zadavatel

  • Úřední název: Státní pozemkový úřad
  • IČO: 01312774
  • Poštovní adresa:
    Husinecká 1024/11a
    13000 Praha
  • Název oddělení: Úsek ústředního ředitele
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2017-009356

Veřejné dokumenty

Účastníci smlouvy

Dodatky smlouvy