Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Projektová dokumentace pro vydání stavebních povolení pro provedení souboru staveb společných zařízení Obce Holasovice včetně souvisejících inženýrských činností
Odesílatel Přemysl Ulrich
Organizace odesílatele Státní pozemkový úřad [IČO: 01312774]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 24.11.2017 10:37:17
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Vážení,

poskytujeme vysvětlení k ustanovení Výzvy k podání nabídky kap. 4 Kritéria pro hodnocení nabídek bod a) a b) odst. 2 "Body za zkušenosti vedoucího týmu s konkrétními projekty".

2 body budou uděleny za každý další referenční projekt nad rámec požadovaných v kvalifikačních předpokladech ( vlastní počet referenčních projektů není omezen) do max. počtu 6 - ti dalších projektů (body budou uděleny max. za 6 projektů, tj. 12 bodů).
1 bod za každých dalších 5 mil. vyšších investičních nákladů nad min. požadovaných 10 mil. bez DPH každého referenčního projektu vč. požadovaných v kvalifikačních předpokladech (počet referenčních projektů není omezen) max. do celkové výše investičních nákladů 100 resp. 50 mil. Kč bez DPH za každý projekt.

Referenční projekty dokládá uchazeč za období posledních 5 let, což je min. požadovaná délka praxe v příslušném oboru projektování.

S pozdravem

Ing. Přemysl Ulrich

Původní zpráva

Datum 24.11.2017 09:35:12
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Ve výzvě k podání nabídky kap. 4. Kritéria pro hodnocení nabídek bod a) odst. 2 "Body za zkušenosti vedoucího týmu s konkrétními projekty" jsou 2 body za každý další referenční projekt do max. počtu 6 - ti dalších projektů. O řádek níž je 1 bod za investiční náklady každého REFERENČNÍHO PROJEKTU, jde o ty samé referenční projekty? Tedy max. 6 projektů? Nebo je to libovolný počet projektů za posledních 5 let? Nebo je to libovolný počet projektů bez ohledu na léta, kdy byl projekt dokončen?
Obdobně nejasno v bodu b) u zástupce týmu....