Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Heroltice u Jihlavy a k.ú. Měšín
Odesílatel Jan Čekal
Organizace odesílatele Státní pozemkový úřad [IČO: 01312774]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 10.08.2017 13:11:23
Předmět Sdělení k žádosti o dodatečné informace

Dobrý den,
zadavatel obdržel dne 7. 8. 2017 tuto žádost o dodatečné informace – Dotaz ke kvalifikaci:

V bodě 7.3. zadávací dokumentace je uveden požadavek na vysokoškolské vzdělání, v následujícím bodě je odkaz na zákon č. 360/1992 Sb., kde je oprávněnou osobou i technik, který nemá vysokoškolské vzdělání. Prosím o jednoznačné stanovení požadavku zadavatel na splnění tohoto bodu kvalifikace.

K tomuto zadavatel sděluje:
V bodě 7.3. zadávací dokumentace k této veřejné zakázce jsou uvedeny požadavky na splnění technické kvalifikace – Uchazeč splňuje tuto část technické kvalifikace pokud se na realizaci této zakázky bude podílet „minimálně“ 5 osob, kteří musí splňovat:
• požadavek vysokoškolské vzdělání, požadavek na autorizace dle zák. č. 360/1992 Sb., v platném znění (viz technická specifikace ZD), oprávnění dle zák. č. 200/1994 Sb. a dle zákona č. 139/2002 Sb. v platném znění, a dále požadavek vedoucí klíčového týmu prokáže nejméně pětiletou praxi v příslušném oboru, tzn., že je nutné splnit všechny tyto požadavky. Pokud je uvedeno vysokoškolské vzdělání jako požadavek technické kvalifikace, tak je nutné splnit tento požadavek.

V technické kvalifikaci není uvedeno středoškolské vzdělání.

V uvedeném bodě ZD není uveden požadavek středoškolského vzdělání, ale požadavek autorizace podle zákona č. 360/1992 Sb. ………., tzn., že dodavatel je povinen splnit požadavek autorizace dle uvedeného zákona ve spojení s požadavkem na vysokoškolské vzdělání a ostatními požadavky.

S pozdravem

Ing. Jan Čekal
KPÚ pro Kraj Vysočina