Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Projektová dokumentace Společná zařízení KoPÚ Malovice u Netolic
Odesílatel František Šebesta
Organizace odesílatele Státní pozemkový úřad [IČO: 01312774]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 05.10.2016 08:32:55
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dodatečné informace k zadávací dokumentaci - „Projektová dokumentace Společná zařízení KoPÚ Malovice u Netolic“

Česká republika – Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihočeský kraj, Pobočka Prachatice (dále jen „pozemkový úřad“), jako zadavatel veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem „Projektová dokumentace Společná zařízení KoPÚ Malovice u Netolic“ obdržel žádost o upřesnění zadávací dokumentace od uchazeče firmy GK Plavec - Michalec Geodetická kancelář s.r.o., IČ 26042452, Budovcova 2530, 397 01 Písek.
Výše uvedený uchazeč se ve své žádosti o upřesnění zadávací dokumentace táže na splnění profesních kvalifikačních předpokladů uvedených v odst. 2.2. písm. b) zadávací dokumentace "doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci - oprávnění k projektování dopravních staveb - pro 1.část zakázky, oprávnění k projektování vodohospodářských staveb na 2. část zakázky a oprávnění k projektování ekologických staveb na 3. část zakázky", zda je potřeba živnostenské oprávnění i pro 2. a 3. část zakázky, či stačí prokázání odborné způsobilosti ( např. subdodavatelem )?
Pozemkový úřad na základě žádosti o upřesnění zadávací dokumentace sděluje, že k prokázání profesních kvalifikačních předpokladů dle odst. 2.2. písm. b) zadávací dokumentace postačuje živnostenské oprávnění na projektovou činnost ve výstavbě a pro jednotlivé části veřejné zakázky malého rozsahu dále příslušné oprávnění pro danou projektovou činnost t.j. oprávnění k projektování dopravních staveb, oprávnění k projektování vodohospodářských staveb a oprávnění k projektování ekologických staveb nebo staveb ÚSES. Zadavatel rovněž v souladu s ustanovením odst. 3.2. bodu 3 zadávací dokumentace umožňuje prokázání splnění kvalifikace pomocí subdodavatele. V tomto případě je nutno k nabídce doložit smlouvu se subdodavatelem.



Ing. František Šebesta
vedoucí Pobočky Prachatice
Státní pozemkový úřad