Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení „Vytyčení části schválených návrhů KoPÚ Dvorec u Dubu, Křišťanovice u Záblatí, Kvilda, Netolice, Šipoun a Vodice u Lhenic“
Odesílatel Jaroslav Kučera
Organizace odesílatele Státní pozemkový úřad [IČO: 01312774]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 05.09.2023 12:00:57
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
Česká republika-Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihočeský kraj, Pobočka Prachatice (dále jen "zadavatel"), jako zadavatel veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem „Vytyčení části schválených návrhů KoPÚ Dvorec u Dubu, Křišťanovice u Záblatí, Kvilda, Netolice, Šipoun a Vodice u Lhenic“, obdržel dne 5. 9. 2023, v souladu s ustanovením čl. 8 bodu 8.1. Výzvy k podání nabídek, Vaší žádost o vysvětlení zadávací dokumentace.
Ve své žádosti uvádíte, že Příloha č. 15 - Snímek mapy Vodice u Lhenic-barva dotčených pozemků splývá s vnitřní kresbou a zda by nebylo možné dotčené pozemky v tomto k. ú. poskytnout ve formátu *.vyk, *.dxf či seznam v excelu.
K tomuto Vám zadavatel sděluje, že v určitých místech může na snímku docházet k nepřehlednosti až nečitelnosti, za což je vhodné se omluvit. Každopádně, veškeré podklady potřebné k vytyčení, obdrží dodavatel vítězné nabídky, která vzejde z této veřejné zakázky. Podklady se především myslí vytyčovací výkres (ve formátu *.vyk, *.dgn), digitální katastrální mapa, žádosti vlastníků o vytyčení a tabulka v excelu (formát *.xlsx) se seznamem vytyčovaných pozemků.

S pozdravem
Ing. Jaroslav Kučera

Původní zpráva

Datum 05.09.2023 11:14:13
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
přiložený soubor "Příloha č. 15 - Snímek mapy Vodice u Lhenic" - barva dotčených pozemků splývá s vnitřní kresbou (stejná zelená), mapa je nepřehledná až nečitelná. Nebylo by možné dotčené pozemky v tomto k.ú. poskytnout ve formátu *.vyk, *.dxf či seznam v excelu? Děkuji