Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení „Vytyčení části schválených návrhů KoPÚ Dvorec u Dubu, Křišťanovice u Záblatí, Kvilda, Netolice, Šipoun a Vodice u Lhenic“
Odesílatel Jaroslav Kučera
Organizace odesílatele Státní pozemkový úřad [IČO: 01312774]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 28.08.2023 15:26:39
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
Česká republika-Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihočeský kraj, Pobočka Prachatice (dále jen "zadavatel"), jako zadavatel veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem „Vytyčení části schválených návrhů KoPÚ Dvorec u Dubu, Křišťanovice u Záblatí, Kvilda, Netolice, Šipoun a Vodice u Lhenic“, obdržel dne 28. 8. 2023, v souladu s ustanovením čl. 8 bodu 8.1. Výzvy k podání nabídek, Vaší žádost o vysvětlení zadávací dokumentace.
Ve své žádosti se dotazujete na rozsah plnění, které vychází z bodu 2.2. Výzvy k podání nabídek, kde je uvedeno, že zadavatel zakázky požaduje zrealizovat část zakázky do konce listopadu roku 2023.
Na základě tohoto dotazu zadavatel sděluje, že se bude jednat o takovou část díla, na kterém se vzájemně dohodnou zadavatel, tak vybraný dodavatel vzešlý z výběrového řízení, a i proto není blíže specifikována ve výzvě k podání nabídek.

Původní zpráva

Datum 28.08.2023 14:12:24
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den, v bodu 2.2. výzvy k podání nabídky uvádíte, že zadavatel požaduje část zakázky realizovat do konce listopadu 2023. Můžete specifikovat o jak velkou část se jedná?
Děkuji.