Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Realizace společných zařízení v k.ú. Šedivec – polní cesty
Odesílatel Denisa Vévodová
Organizace odesílatele Státní pozemkový úřad [IČO: 01312774]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 30.06.2021 07:31:03
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace

Vážení,
zadavatel přikládá odpověď k následující dotazům.

Dotazy:
1. Prosíme Vás, o vysvětlení k zadávací dokumentaci kde se píše: Předmětem díla není SO 104 a 39 ks neuznatelných stromů v SO 801. Následná péče o zeleň je pouze do doby předání díla.
SO 104 už není v položkovém rozpočtu?
2. 39 ks stromů už není v položkovém rozpočtu? Nebo se jedná o Ovocný strom - švestka domácí (Prunus domestica) kus 39,0, který nemáme cenit?
3. Dále se v zadávací dokumentaci píše: Podrobná specifikace díla je předmětem projektové dokumentace. Optický kabel IBIS byl již položen, nemělo by dojít ke kolizi se stavbou, ale nelze tuto skutečnost vyloučit.
Prosíme o zprávu zda byl již kabel položen a nemůže dojít ke kolizi se stavbou, a nebo položen nebyl a může dojít ke kolizi se stavbou?

Odpovědi:

1. SO 104 není v soupisu prací (položkovém rozpočtu) obsažen.
2. 39 ks neuznatelných stromů není obsaženo v soupisu prací (položkovém rozpočtu).
3. Optický kabel společnosti IBIS PC s.r.o. již byl položen. Z poskytnutých podkladů o umístění kabelu vyplývá, že ke kolizi by v některých úsecích mohlo dojít, pokud by kabel nebyl uložen v dostatečné hloubce. Společnost nás ujišťuje, že k této skutečnosti nedojde, že kabel byl položen dostatečně hluboko a realizace cesty nebude ohrožena.