Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Jednoduché pozemkové úpravy s upřesněním přídělů - určení hranic pozemků v k.ú. Květnov
Odesílatel Jan Čekal
Organizace odesílatele Státní pozemkový úřad [IČO: 01312774]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 26.05.2021 09:51:34
Předmět Sdělení zadavatele k dotazu uchazeče

Dobrý den,
zadavatel obdržel k této veřejné zakázce dne 25.5.2021 tento dotaz k možnosti prokázání technické kvalifikace:
Je možné prokázat splnění technické kvalifikace také návrhem komplexní pozemkové úpravy s upřesněním přídělů. V zadávací dokumentaci bod. 8.1. je uvažováno pouze s JPÚ.

K tomuto zadavatel sděluje následující:
Prokázat splnění technické kvalifikace prostřednictvím návrhu KoPÚ s upřesněním přídělů je možné pouze v případě, pokud uchazeč splní podmínku, že v rámci KoPÚ bylo zpracováváno požadovaných 120 ha přídělových parcel a hlavně musí být takové příděly zapsané do KN na základě rozhodnutí o určení hranic pozemků před schváleným návrhem KoPÚ.

V této souvislosti zadavatel dále upozorňuje, že dle bodu 3.4. Zadávací dokumentace musí být písemná žádost o vysvětlení zadávací dokumentace doručena zadavateli nejméně 7 pracovních dní před koncem lhůty pro podání nabídek. Jelikož lhůta pro podání nabídek u této veřejné zakázky byla stanovena na 31.5.2021, měla být žádost zadavateli doručena nejpozději dne 20. 5. 2021 do 9:00 hodin.
Zadavatel nicméně posoudil výše uvedenou žádost uchazeče a rozhodl se vzhledem k jejich obsahu a k dodržení zásad zadávání veřejných zakázek, podat vysvětlení k této žádosti i když byla podána pozdě.

S pozdravem

Ing. Jan Čekal
KPÚ pro Kraj Vysočina