Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení <skrytý název>
Odesílatel Jan Čekal
Organizace odesílatele Státní pozemkový úřad [IČO: 01312774]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 24.04.2020 08:27:44
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
zadavatel výše uvedené veřejné zakázky na stavební práce obdržel dne 23.4.2020 tuto žádost o vysvětlení zadávací dokumentace:

Vážení,
chtěl bych Vás poprosit o dodatečné informace týkající se stromků a keřů obsažených v soupisu prací. Není nám jasné, jak velké mají tyto rostliny být. Ze soupisu prací to není zřejmé.

Přestože písemná žádost o vysvětlení zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení musí být zadavateli doručena ve lhůtě nejméně 7 pracovních dní před koncem lhůty pro podání nabídek, což předložená žádost nesplňuje, zadavatel vzhledem k závažnosti dotazu zveřejňuje znění dotazu a vyjádření odpovědného projektanta:

Na základě požadavku ohledně velikosti sazenic pro následnou výsadbu na akci Polní cesta C23, Nové Veselí Vám sdělujeme, že velikost sazenic stromů je 10/12 s balem a velikost sazenic keřů je v.40-60.

Jelikož jsou tímto sdělením zadavatele upřesněny podmínky obsažené v zadávací dokumentaci a povaha tohoto upřesnění to vyžaduje, zadavatel současně prodlužuje lhůtu pro podání nabídek a to do 4. 5. 2020 do 9:00 hodin.

S pozdravem

Ing. Jan Čekal
KPÚ pro Kraj Vysočina