Veřejná zakázka: Část 1) Realizace poldru Nová Ves nad Popelkou se stavbou doplňkové polní cesty DPC50 v k.ú. Lomnice nad Popelkou

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 36617
Jedná se o část veřejné zakázky: Realizace poldru Nová Ves nad Popelkou se stavbou cesty DPC50 (1.část) a poldru Nové Dvory vč. náhradní výsadby (2. část)
Registr smluv: přejít na smlouvu

Název a popis předmětu

  • Název: Část 1) Realizace poldru Nová Ves nad Popelkou se stavbou doplňkové polní cesty DPC50 v k.ú. Lomnice nad Popelkou

Stručný popis předmětu:
Poldr Nová Ves nad Popelkou:
Zemní homogenní protipovodňová hráz, výpustný objekt, bezpečnostní přeliv. Délka hráze 72 m. Max. výška hráze 7,38 m. Objem v nádrži při normálním nadržení 3 933 m3, objem v nádrži při maximálním nadržení 34 445 m3. Výsadba 10 ks dřevin. Před zahájením stav. prací dojde k odstranění stromů vč. pařezů v počtu 179 ks.

Doplňková polní cesta DPC50:
Novostavba jednopruhové polní cesty, délka 326 m, kategorie P 3,5/20 s krytem z hrubě drceného kameniva, jednostranný příčný sklon 3 %. Podélná drenáž, 6 ks dvojitých příčných struh, 1 x šikmý propustek se zábradlím. Terénní úprava - zřízení přístupu na sousední pozemek. Před zahájením stav. prací dojde k odstranění stromů vč. pařezů v počtu 8 ks.


Předpokládaná hodnota

  • 14 055 480 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Semily

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky