Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Geodetické činnosti pro KPÚ pro Karlovarský kraj na roky 2023 - 2026
Druh veřejné zakázky: Služby
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je výběr více dodavatelů (minimálně 3), kteří budou po dobu účinnosti Rámcové dohody (dále jen „RD“) na základě dílčích požadavků zadavatele dodávat a provádět geodetické služby v katastrálních územích Karlovarského kraje, ve smyslu zákona 200/1994 Sb., o zeměměřičství a o změně a doplnění některých zákonů souvisejících s jeho zavedením, ve znění pozdějších předpisů, a to na podkladě činností Státního pozemkového úřadu, které vyplývají ze zákona č. 503/2012 Sb., o Státním pozemkovém úřadu a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 428/2012 Sb., o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 229/1991 Sb., o úpravě vlastnických vztahů k půdě a jinému zemědělskému majetku, ve znění pozdějších předpisů, a to za jednotkové ceny, které nabídli při uzavírání RD.
Jedná se zejména o vyhotovování geometrických plánů a vytyčování hranic pozemků včetně předání vytyčených hranic v terénu, vyhotovování dokumentace o vytyčení hranic pozemků, stabilizace lomových bodů.
Vybraní dodavatelé budou vykonávat zeměměřické práce na základě podkladů katastru nemovitostí ČR, evidovaných ve všech jeho evidencích (nejenom katastru nemovitostí, ale i zjednodušené evidence PK, GP atd).
Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření RD minimálně se třemi uchazeči. RD bude uzavřena na dobu určitou, ode dne podpisu RD do vyčerpání finančního limitu 1.954.700 Kč bez DPH, nejdéle však do 31. 12. 2026.
Místo plnění: Cheb
Karlovy Vary
Sokolov
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.spucr.cz)
Kontakt: Eliška Bešťáková
e-mail: e.bestakova@spucr.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
Druh zadávacího řízení: VZMR s uveřejněním výzvy
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: dle interních předpisů
Datum předložení nabídky: 20.11.2023 09:00
Datum zahájení: 09.11.2023 13:20
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Odpovědné zadávání: