Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení <skrytý název>
Odesílatel Jitka Blehová
Organizace odesílatele Státní pozemkový úřad [IČO: 01312774]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 19.09.2018 15:51:28
Předmět dodatečná informace č. 1

Dne 18. 9. 2018 obdržel zadavatel žádost o dodatečnou informaci:

Znění požadavku:

„Dotazy potřebné ke zpracování cenové kalkulace:

1) v příloze č. 1 návrhu SOD jsou uvedeny navrhované sondy v počtu cca 25 ks, v mapě „návrh umístění sond – upravený návrh – příloha č. 9 “ je sond namalováno 23 ks. Který údaj je tedy správný ?
2) některé sondy jsou umístěny v blízkosti průběhu VTL plynovodu. Pokud budou umístěny v ochranném pásmu plynovodu, je nutno vyřídit povolení provádění technických prací v OP plynovodu. Zajistí tuto činnost objednatel prací ? Nebo je možnost posunout sondy mimo OP plynovodu ?
3) Citace z přílohy č. 1 návrhu SOD „ tam, kde jsou umístěny objekty na cestě, např. propustek, nebo se předpokládá zářez, a v místech křížení s vodním tokem, je uvažována hloubka sondy cca 3,0 m“. Vzhledem k absenci podélných řezů nevíme, kde budou předpokládané zářezy. Můžete prosím upřesnit kolik sond má být hloubky 1,5 m a kolik sond hloubky 3,0 m ?“

Odpověď:

Na základě podané žádosti potencionálního dodavatele sdělujeme a upřesňujeme informace k výzvě k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu pro zakázku s názvem: „Zpracování předběžného geotechnického průzkumu v k. ú. Heřmanov“:

k otázce č. 1:
V příloze č. 7 Výzvy k podání nabídky (soubor „Příloha č. 9 - Mapa návrhu míst odběrů sond - upravená.docx“) je umístění sond zakresleno pouze orientačně, konkrétní umístění sond záleží na posouzení odborného pracovníka dodavatele - viz tabulka D. přílohy č. 1 návrhu smlouvy o dílo (bod 1) - Vyšetření inženýrskogeologických a hydrogeologických poměrů v trase a dotčeném okolí trasy). Počet sond byl stanoven pro účely této veřejné zakázky z důvodu porovnatelnosti jednotlivých nabídek, a to 25 ks sond.

k otázce č. 2:
Povolení k provádění prací v ochranném pásmu plynovodu objednatel nezajišťuje, případné umístění sond mimo ochranné pásmo plynovodu je možné, ale sondy musí mít stejnou vypovídací schopnost z geologického hlediska jako v místě navržené cesty VC14.

k otázce č. 3:
Zadavatel dosud nemá k dispozici podélné řezy navrhovaných cest. Vzhledem k tomu, že dle zpracovatele návrhu plánu společných zařízení (dále jen „PSZ“) budou cesty vedeny v podstatě ve stávajících niveletách, předpokládáme minimální počet sond hloubky 3,0 m - odhad dle místního šetření a podkladů zpracovatele návrhu PSZ je maximálně 2 sondy hloubky 3,0 m. Ostatní sondy budou hloubky 1,5 m.


Přílohy
- dodatečná1.pdf (229.45 KB)